Title of object
Organik Arı Yetiştiriciliği
Object description
Türkiye’de üretilen balların ihracatta istenmeyen kalıntı madde içerikleri giderek sorun olmaktadır. Arıcılarımızın arı ürünlerinin üretiminde kullandıkları kimyasalların arı ürünlerinde ve insanlar üzerindeki olumsuz etkileri, kimyasalların kullanım şekli ve
kullanım zamanı konularında bilinçlendirilerek arı ürünlerindeki kimyasal kalıntı sorunu minimuma indirilebilir. Bu derleme çalışması organik arı ürünlerinin üretimi konusunda arıcıları, tüketimi ve önemi konusunda ise tüm vatandaşları bil...
Language of object
Turkish
Author(s) / Publisher
Zeynel Cebeci
Discipline(s)
Apiculture Related
Keywords
arı
Technical format
Text
Intended end-user role
Learner
Learning resource type
Problem statement
Typical age range
Üniversite-Lisans (18-21)
Copyright - Restrictions
This resource is licensed under the license(CC-BY-NC-ND) Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported
Cost with use
No
Source code available
No